کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان (2009)

کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان (۲۰۰۹)

همواره تغذیه تاثیر بسزایی در وضعیت سلامتی انسان‌ها و بهبود بیماری‌ها داشته است. کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان هم به بیان مطالبی در زمینه تاثیرات مواد غذایی بر وضعیت سلامتی و موارد مرتبط با آن پرداخته است و اطلاعات مفیدی را ارائه می‌دهد.

مشخصات کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان

نام کتاب: Introduction to Human Nutrition

نویسنده: Michael J Gibney & others

زبان: انگلیسی

تاریخ چاپ: ۲۰۰۹

ویراست: دوم

ناشر: John Wiley & Sons Ltd

تعداد فصول: ۱۵ فصل

تعداد صفحات: ۳۸۶ صفحه

حجم فایل: ۴٫۴ مگابایت

 

کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان (2009)

معرفی کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان

کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان توسط میشل جی گیبنی و دیگران گرد آوری شده و ویرایش دوم آن در سال ۲۰۰۹ به چاپ رسیده است. این کتاب در ۱۵ فصل سازمان دهی شده است که عناوین فصول این کتاب را در زیر مشاهده می‌کنید:

فصل اول: مقدمه‌ای بر تغذیه انسان: چشم انداز جهانی بر غذا و تغذیه

فصل دوم: ترکیب بدن

فصل سوم: متابولیسم انرژی

فصل چهارم: تغذیه و متابولیسم پروتئین‌ها و اسیدهای آمینه

فصل پنجم: هضم و متابولیسم کربوهیدرات‌ها

فصل ششم: تغذیه و متابولیسم لیپیدها

فصل هفتم: استانداردهای مرجع رژیمی

فصل هشتم: ویتامین‌ها

فصل نهم: مواد معدنی و عناصر کمیاب

فصل دهم: سنجش مصرف غذا

فصل یازدهم: ترکیب غذا

فصل دوازدهم: غذا و تغذیه: مسائل امنیتی و قانونی

فصل سیزدهم: متدولوژی پژوهش تغذیه

فصل چهاردهم: ایمنی غذا: اهمیت رو به رشد مسئله سلامت عمومی

فصل پانزدهم: غذا و بیماری‌های مرتبط با تغذیه: چالش جهانی

خرید و دانلود کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان

شما می‌توانید با خرید و دانلود کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:

۱- متن کامل کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان به صورت pdf

۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت

۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *